Wil je werken aan een duurzame wereld zonder armoede, waarin iedereen beschikt over goede huisvesting, gezondheidszorg en onderwijs? Een samenleving die zorgvuldig omgaat met natuurlijke hulpbronnen en die het klimaat en de biodiversiteit beschermt?

Over de functie

Als Programma Manager vertaal je de wensen van de bank en van de klant in de producten en diensten die wij online, via telefoon en mail aan onze klanten aanbieden. Op weg naar 1 miljoen tevreden klanten en dus op weg naar een duurzamere samenleving, dragen we dagelijks bij aan het optimaliseren we de dienstverlening.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

 • Initiëren, definiëren, plannen, leiden en of (laten) uitvoeren  van (multidisciplinaire) projecten en/of programma’s;
 • zorgdragen voor continue inzicht op de voortgang/status van de initiatieven;
 • afstemmen van de voortgang en mijlpalen met belangrijke stakeholders en indien nodig interveniëren of bijstellen;
 • gevraagd en ongevraagd adviseren van stakeholders aangaande te maken keuzen voor wat betreft nieuwe en lopende projecten/programma’s;
 • programma management van nieuwe producten en diensten in nauwe samenwerking met de productmanagers en met de IT afdelingen van de Volksbank;
 • coördineren van de taken van het ASN team;
 • coördineren van de week- en keten releases voor de producten en diensten van ASN Bank;
 • deelname namens ASN Bank in de Volksbank projecten;
 • communicatie rondom de implementaties;
 • periodiek overleg met de teams en de accountmanager IT van de Volksbank;
 • coördineren van het oplossen van IT incidenten die de dienstverlening van de ASN klanten raken;

Je hebt

 • Affiniteit met de missie van ASN Bank
 • HBO- of WO-werk- en denkniveau
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring als programma manager (bij voorkeur in de financiële dienstverlening)
 • Aantoonbaar project management kwaliteiten, ook communicatief
 • Aantoonbare resultaten in projecten/programma’s
 • Diepgaande kennis van het managen van (grotere) IT/klant projecten
 • Relevante opleidingen gevolgd op het gebied van programma management

Competenties

Je bent analytisch, organisatorisch en planmatig sterk. Je motiveert teams en bent in staat met om elkaar het resultaat te halen en je team mee te nemen om het resultaat te volbrengen. Je bent gewend om zelfstandig je programma’s te managen en weet feilloos wanneer je naar de opdrachtgever terug gaat. Je vindt het een uitdaging om meerdere programma’s en projecten tegelijk te besturen.

Dit krijg je van ons

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Een dagje meedraaien op een andere afdeling? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt – in overleg – zelf waar en wanneer je werkt.

Lees meer over de Volksbank als werkgever. Link naar https://www.devolksbank.nl/werken-bij/de-volksbank-als-werkgever.html

Als Programma Manager kom je in schaal 11. Dat betekent dat je tussen € 4.057,81 en € 6.242,77 bruto per maand verdient op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast profiteer je van een individueel keuzebudget, waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Reis je liever eerste klas? Dat mag natuurlijk ook.

Hier kom je te werken

De afdeling Operationele Zaken Bedrijfsbureau bestaat uit een gedreven ASN team van 11 collega’s verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde dienstverlening aan onze betaal- spaar- beleggen en hypotheek klanten. De afdeling vertaalt de eisen en wensen van wet&regelgeving, van de bank en van de klanten in aanpassingen aan de producten en diensten zoals de ASN Mobiel bankieren app, ASN Online Bankieren, de website, de aanvraagstraten van de rekeningen en de bankieren-content ervan. Uiteraard verzorgt het team ook de implementatie van nieuwe processen, producten en diensten in samenwerking met de ASN productmanagers en ontwikkelaars van de IT afdeling van de Volksbank.

Over ASN Bank

Sinds 1960 streven wij naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. We beheren voor ruim 680.000 klanten een totaal vermogen van ruim 14 miljard euro. Dit geld zetten we zorgvuldig uit in ondernemingen, overheden en projecten die goed zijn voor mens, dier en natuur. Zo stimuleren we duurzame vooruitgang. En zo maken we het voor onze klanten gemakkelijk om met hun geld een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. ASN Bank is een onderdeel van de Volksbank. Het kantoor staat in den Haag en we werken daar met ruim 170 collega’s.  Meer informatie: www.asnbank.nl.

de Volksbank

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?

Wil je solliciteren naar de functie van Programma Manager bij ASN? Klik op sollicitatiebutton en reageer op deze vacature. Als je je motivatie en cv achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Vera Reidinga, Recruiter, vera.reidinga@devolksbank.nl, mobiel 06 539 40 379 of LinkedIn. Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je een mail sturen naar joyce.vanderest@asnbank.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here