Docent pedagogiek, psychologie en onderwijskunde – ArtEZ hogeschool voor de Kunsten

0

Het ArtEZ Conservatorium maakt deel uit van ArtEZ hogeschool voor de kunsten en heeft circa 800 studenten en 300 docenten verdeeld over de opleidingen Klassieke Muziek, Jazz & Pop, MediaMusic, Muziektheater, Popacademie, Muziektherapie, Docent Muziek en de Masteropleidingen Muziek en Muziektherapie. Visieontwikkeling, vakmanschap, ondernemendheid, multidisciplinariteit en educatie zijn belangrijke pijlers van de onderwijsprogramma’s. Het conservatorium heeft vestigingen in Arnhem, Enschede en Zwolle, elk met een eigen profiel en specialisaties.

Voor de opleiding Docent Muziek in Zwolle zoeken wij per 1 september 2019 een:

Docent Pedagogiek, Psychologie en Onderwijskunde (PPO) / 0,13 fte

De afdeling
Docent Muziek is een opleiding met 120 studenten op twee vestigingen: Enschede en Zwolle. Studenten worden niet alleen opgeleid voor het vak muziek, maar ook voor de CKV-vakken. Studenten worden opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, muziekscholen of educatieve instellingen.

Je profiel
Je bent in ieder geval in het bezit van een Masterdiploma in een van de genoemde vakken en hebt een onderwijsbevoegdheid. Een opleiding binnen de muziek en ervaring met het lesgeven daarin strekt tot aanbeveling. Samen met je collega-docenten van de methodisch-didactische vakken bouw je het onderwijs verder uit.

Je werkzaamheden
Je verzorgt lessen Pedagogiek, Psychologie en Onderwijskunde. De inhoud van de lessen sluit nauw aan bij de onderwerpen van de projecten van de methodisch-didactische vakken en wordt in teamverband vastgesteld. Op termijn zal aan de werkzaamheden de begeleiding van het afstudeeronderzoek kunnen worden toegevoegd.

Ons aanbod
Je krijgt een tijdelijk contract van 1 september 2019 tot en met 31 augustus 2020 met een omvang van 0,13 fte. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.560,- en maximaal € 4.892,- (functienaam Docent B, schaal 11) op basis van een 36-urige werkweek. Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao- hbo zoals een vakantietoeslag van 8%, een 13e maand en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. De standplaats is Zwolle.

Sollicitatie en informatie
Solliciteren kan tot en met 3 juni 2019 via de button Solliciteer direct. De gesprekken staan gepland op 11 juni 2019.

Informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij Frans Haverkort, hoofd opleiding ODM, email: f.haverkort@artez.nl.Voor meer informatie over ArtEZ en werken bij ArtEZ, ga naar: www.artez.nl/Over-ArtEZ.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here